Всички категории

Статии

Ти си тук : Начало> Статии

Медицинското превозно средство, това, което те искат —— Luanchuan

Време: 2023-04-03 Хитове : 43

През последните няколко години все повече и повече мобилни медицински превозни средства бяха преместени от медицинското устройство ORICH в градове, села, мини и граници ... Закупените клиенти станаха по-разнообразни, като комисията по здравеопазване и семейно планиране, болници, центрове за физически прегледи, отдели за обща логистика, червения кръст и предприятия..., които имат различни нужди и различни мисии. Само онези хора, които се нуждаят от медицински превозни средства, знаят тяхната стойност.

През май 2017 г. окръг Луанчуан инвестира още 2 милиона RMB и възложи на народната болница Луанчуан и болницата за традиционна медицина Луанчуан да закупят съвместно две многофункционални превозни средства за физически преглед от ORICH Medical Device на принципа на избиране на най-добрите от най-добрите.

20190403090809_839

Окръг Луанчуан

В Луанчуан има много планини, докато земите са по-малко. „Момчетата слизат от планината, момичетата се женят от планината, а старите се хващат в планината“ е истинско описание на живота в Луанчуан. Тук медицинските услуги са блокирани поради тежките планински пътища. Особено за тези празни старейшини е трудно да се получи навременно лечение в случай на спешност. Ето защо превантивните медицински грижи са особено важни. И само ранното откриване и ранната диагностика могат да настъпят ранно лечение и ранно възстановяване

През 2017 г. правителството на Луанчуан реализира точен проект за намаляване на бедността и медицински помощи, за да осигури безплатни физически прегледи за възрастни хора над 60 години и бедни селяни. Планината е препятствие за тях.

Как да преместя центъра за физически прегледи в планината?

Мобилно медицинско превозно средство е отговорът.

ORICH Medical Device е професионален производител на мобилни медицински превозни средства и медицинско радиоактивно диагностично оборудване и единствената компания в Китай, която постига високо систематично синхронно производство в областта на радиацията и мобилното медицинско лечение. Освен това притежава цялостно решение за мобилна болница. Ние сме напълно наясно, че „персонализирането“ е душата на мобилните медицински превозни средства. В ORICH Medical Device няма две абсолютно еднакви мобилни медицински превозни средства. Нашите услуги започват от първото обаждане за консултация.

20190403090843_926

Въз основа на този план, 16 рутинни прегледа като рентгенов филм, рутинна кръв, B ултразвук, електрокардиограма и т.н. могат да бъдат извършени в превозното средство наведнъж.

В допълнение, въз основа на действителните нужди на проекта за медицински обезщетения на Луанчуан, ние предоставяме следните професионални системи за медицинско превозно средство на Луанчуан:

Защитни помещения в професионална радиационна зона

С оглед на напрегнатия и тежък проект за медицински обезщетения са взети мерки за защита на медицинския персонал. И интегрираният дизайн на стоманен скелет и рамка на тялото е приет за радиационната зона за ефективно предотвратяване на радиацията на лъчите.

Система за оптимизиране на вътрешната среда

По време на проекта за медицински помощи в Луанчуан, с оглед на големия брой възрастни медицински експерти, медицинските превозни средства са оборудвани със система за оптимизиране на вътрешната среда за ефективно пречистване, стерилизиране, изсушаване, охлаждане или загряване на въздуха и осигуряване на чист въздух в превозното средство при условия на голям поток от тълпи.

Интелигентна самоадаптивна система за захранване с високо напрежение

С оглед на сложните и тежки условия на електрозахранване в отдалечени райони, превозните средства са оборудвани с интелигентна самоадаптивна система за захранване с високо напрежение, която не само е съвместима с 380V промишлено захранване и 220V гражданско захранване, но също така гарантира, че медицинските устройства на медицински превозни средства могат да работят добре при неблагоприятни условия като свръхвисоки, свръхниски и нестабилни условия.

Intelligentvideocloud платформа

Различни медицински облачни услуги, като облачна диагностика, облачен филм, облачно съхранение, облачно резервиране и облачно консултиране и др. Предоставят се за установяване на зелени връзки между пациенти, болници и експерти.

През юли 2017 г. бяха официално доставени специалните превозни средства за здравен преглед на Luanchuan.

20190403090939_723

Церемония по предаване на медицинско превозно средство между Luanchuan и ORICH Medical Device

20190403091009_882

Г-н Ние, директор на Комисията по здравеопазване и семейно планиране, г-н Ли, президент на народната болница в Луанчуан, и г-н Дин, президент на традиционната болница в Луанчуан, присъстваха на церемонията по предаването

20190403091034_647

Вътрешна функционална зона на мултифункционален автомобил за здравен преглед ORICH

Luanchuan инвестира 10.3 милиона RMB, за да осигури безплатен медицински преглед за повече от 50,000 60 възрастни хора на възраст над 40,000 години и бедни селяни. Двете медицински превозни средства се използват за извършване на безплатни физически прегледи на повече от XNUMX XNUMX възрастни хора, което получава добра оценка от всички среди. Информационна агенция Синхуа съобщи ексклузивно за това на първата страница на своя Синхуа Дейли Телеграф.

20190403091116_763

Репортаж на първа страница на информационна агенция Синхуа

Безплатен медицински автомобил кара в малкото село

20190403091228_162

Медицинско превозно средство ORICH в село Huangbai, град Miaozi, окръг Luanchuan

20190403091250_411

Рентгеново изследване на медицински автомобил

20190403091321_383

Ултразвуково изследване на медицински автомобил

20190403091350_729

ЕКГ изследване на медицински автомобил

20190403091427_849

Измерване на кръвно налягане за селяни

20190403091449_608

Кръвни изследвания за селяни
Вижте броя на националните медицински и здравни институции в края на май 2017 г., издаден от Статистическия информационен център на Националната комисия по здравеопазване и семейно планиране, до края на май 2017 г. броят на медицинските и здравни институции в страната е достигнал 988,000 XNUMX . В някои отдалечени райони обаче медицинските услуги все още са неудобни. Държавата е инвестирала много за закупуване на медицинска апаратура. В много райони болниците на окръжно ниво са оборудвани с различни медицински устройства от висок клас, като CT, NMR и MBI. Въпреки това, поради няколко сложни фактора като трафика, много хора на първично ниво нямат достъп до медицински услуги. Медицинските институции на всички нива се нуждаят от добър начин за решаване на проблема с мобилността на медицинските хардуерни ресурси, така че мобилните медицински превозни средства са това, което искат.
Основната стойност на медицинските услуги не е, че CT е 128 реда или NMR е 3T, но медицинската помощ е на ваша страна, когато имате нужда от нея.
ORICH Medical Device има желание да работи с други медицински институции, за да закара медицински автомобил ORICH до всяко кътче, където е необходимо.

Горещи категории