Всички категории

Статии

Ти си тук : Начало> Статии

Вижте как тези превозни средства защитават "въоръжените до зъби" китайски спортисти на лед?

Време: 2023-05-25 Хитове : 42

За да се осигури гладкото протичане на Зимните олимпийски игри, всяка зона за състезания е оборудвана с професионални екипи за медицинска помощ и многофункционални мобилни превозни средства за диагностика и лечение. Например мобилното превозно средство за медицински прегледи DR, мобилно превозно средство за компютърна томография, мобилно превозно средство за орално лечение и мобилно превозно средство за хирургия, предоставени от ORICH Medical Equipment (Tianjin) Co., Ltd., са в цялата зона на състезанието. Той може не само да реализира точката на стагнация, инспекция за тестване на веригата, здравна инспекция и да може да извършва проста спешна операция, трудни сложни проблеми, може да се постигне с транзитна болница, болница с фиксирана точка и изтъкнати експерти и комуникация в реално време между медицински експерти , целият Споделя здравните досиета на спортистите, резултатите от прегледите, медицинското досие, данните за изображенията, поддържа дистанционната консултация повече, Наистина реализира целия процес, за да отвори канала за лечение на спортистите, да изгради солидна линия за безопасност на тренировките и защита на здравето на спортистите.

ORICH Medical мобилно превозно средство за физически преглед е оборудвано с цифрова DR радиографска система, цветно доплерово ултразвуково оборудване за изследване, стая за електрическа аудиометрия, изследване на електрокардиограма, изследване на белодробната функция и друго оборудване, интегрирана извънболнична спешност, изследване за вземане на кръв, DR, ултразвуково изследване, изследване на електрокардиограма, изследване на белодробната функция и други функции, ако спортист е ранен при инцидент по време на състезание, достъп до незабавен преглед и професионално лечение.

Като член на екипа за медицинска сигурност за Зимните олимпийски игри в Пекин през 2022 г., ORICH Medical прави непрекъснат пробив от създаването си. След 19 години усилия ORICH Medical се превърна в професионален производител на медицинско оборудване за изображения в света и водещ доставчик на мобилни медицински превозни средства в Китай. Преминал е FAD сертификация в Съединените щати, CE сертификация в Европейския съюз и GOST сертификация в Русия. Получих квалификация за квалифициран доставчик на ООН. В борбата срещу COVID-19 през 2020 г. Китай предостави множество мобилни CT превозни средства и различно медицинско оборудване за Ухан, дари защитни костюми на централната болница в Ухан и маски на Комисията по образование в Тиендзин и направи по-мощен принос за общественото благосъстояние с професионалните си постижения.


Горещи категории